Tilbage til forsiden.
Sort SafariHvidGraaSolFugleSafariØstersSafariØvrige NaturTureHelgolandJules Verne
Sort SalgBørneSafariSort SolSælSafariForedragNaturOpholdTurArrangør
 TurKalender
Øvrige NaturTure 1

Velkommen på Safari
… anderledes natur- og kulturoplevelser

Sort Safari® giver dig de bedste oplevelser på vores spændende natur- og kulturarrangementer nord og syd for den dansk-tyske grænse, i marsken og Nationalpark Vadehavet. Ideelle éndagsture til weekenden eller en miniferie. Forkæl dig selv med en eksklusiv oplevelse, tag et minicruise på Kielerkanalen med hjuldamper, oplev det sydslesvigske landskab og stor natur på Vadehavets øer, eller få en dejlig kulinarisk oplevelse sammen med super professionel guidning og naturformidling ved Sort Safaris naturvejleder-team. Glæd dig til store, overraskende og anderledes naturoplevelser i et område med en rig kulturhistorie og et væld af interessante seværdigheder.


Schackenborg Guidet Tour

Kom med inden for voldgraven og oplev Schackenborg Slots dramatiske historie med svenskerkrige, konger, feltherrer, grever, prinser og prinsesser, enevælde, guldhorn og meget, meget mere. SlotsGuide turen bringer os tæt på det imponerende, kongelig barokslot fra 1664 med den smukke slotshave, der bl.a. rummer stauder fra H.M. Dronning Ingrid og kanoner fra 1600-tallet.
For yderligere information og booking af billetter:
Schackenborg Slot - levende Danmarkshistorie 

Tønder Guidet Tour
Kom med ind bag facaden og oplev byens dramatiske historie med konger, grever, digegrever og godtfolk. Her hvor rige kniplings- og studehandlere, stormfloder og ikke mindst den skiftevis tyske og danske indflydelse har sat markante kulturspor overalt og skabt Tønder som marskens hovedstad. ByGuide turen bringer os rundt til byens flotteste huse og gader, havnen og kirken, og vi åbner op for en eventyrlig fortælling om Tønder.
For yderligere information og booking af billetter:
Tønder - byen under havets overfalde


Flodkrydstogt på Elben
Enestående mulighed for et eksklusivt flodkrydstogt på Elben, der er en af Tysklands største og mest betydningsfulde floder. Sejlturen udgår fra den smukke Glückstadt, og vi sejler herfra ad den stærkt trafikerede flod frem mod millionbyen Hamburg, der rummer en af verdens største trafik- og containerhavne. Undervejs serveres brunch- og kagebuffet.
Se detaljeret turprogram Flodkrydstogt Elben

Den 11. juni kl. 06.50 


Wismar & Schwerin Safari
Spændende éndagstur til de to hansestæder i den nordvestligste del af den smukke delstat Mecklenburg-Vorpommeren. Oplev historiens vingesus på en guidet tur gennem den gamle del af svenskerbyen Wismar, som er udnævnt til Verdenskulturarv af Unesco. Vi spiser frokost i byens ældste borgerhus - Alter Schwede - inden turen går til delstatens hovedby, Schwerin, hvor vi besøger det smukke, eventyrlige Slot, hvor dronning Margrethes farmor, dronning Alexandrine, voksede op.
Se detaljeret turprogram Wismar & Schwerin

Den 28. juni kl. 07.00


HjuldamperSafari
Kom med på et eksklusivt minicruise på Kielerkanalen med en af verdens få aktive hjuldampere, Freya, der blev søsat i april 1905, og som har en spændende historie bag sig; fra kongelig yacht til flydende souvenirbutik.
Se detaljeret turprogram HjuldamperSafari

Den 11. juli kl. 07.30 Sommer Søndag på Valdemars Slot
Med inspiration i søslaget i Køge Bugt og søhelten Niels Juel, jægeren og etnografen Børge Hinsch samt naturligvis Elvira Madigan og Sixten Sparre har vi iscenesat en SAFARI til Valdemars Slot i det sydfynske øhav, hvor denne kombinerede natur- og kulturtur byder på fantastiske fortællinger i helt unikke omgivelser. Vi sejler med MS Helge til Valdemars Slot, hvor der er rundvisning og frokost samt eftermiddagskaffe, og der vil være rig lejlighed til at gå på opdagelse i dette fortryllende slots mange seværdigheder.
Se detaljeret program Sommer Søndag på Valdemars Slot

Den 12. juli kl. 07.00


Flodkrydstogt
Éndagstur på floderne Stör og Elben samt Kielerkanalen
Fantastisk mulighed for et eksklusivt minicruise på 2 af Nordtysklands store floder samt Kielerkanalen. En sørejse gennem fortid og nutid med spændende historier om konger, hertuger, størfiskeri for fomuer, kanalbyggeri og livet ved og på floderne i et spændende natur- og kulturområde. Undervejs ombord på Adler Princess serveres naturligvis brunch og kagebuffet.
Se detaljeret turprogram Flodkrydstogt 

Den 2. august kl. 07.00 


BlixenSafari
Med Karen Blixens novelle ”Syndfloden over Norderney” som inspiration har Sort Safari iscenesat en SAFARI syd for grænsen til Ejdersted-halvøen, hvor virkeligheden langt overgår fantasien og byder på fantastiske fortællinger. Turen går syd for grænsen til Ejderen, hvor vi foretager en lille sejltur, der føres gennem den imponerende Ejderdæmning ud i Nordsøen, der serveres morgenmad undervejs. På Ejdersted-halvøen ser vi på slot og haubarger, hvor menneskene må leve med naturens barske luner. Frokosten nyder vi på Roter Haubarg, som er et storslået bygningsværk fra 1647. Som afslutning serveres der – på Blixen’sk vis – et glas mousserende vin.
Se detaljeret turprogram BlixenSafari


Den 15. august kl. 07.45  


OlandSafari
Kom på en spændende vadehavstur til den lille hallig Oland i det nordtyske Vadehav. Vi vandrer de ca. 6 km over vaden ved lavvande til Oland, hvor der serveres frokost og hvor man på tætteste hold kan opleve livet i og ved tidevandszonen. Hør spændende beretninger om områdets dansk-tyske historie og ikke mindst den helt unikke natur. Turen hjem foregår med skib ved højvande. En helt unik og anderledes naturoplevelse.
Se detaljere program OlandSafari

Den 22. august kl. 09.30


Den STORE KanalSafari med hjuldamperen Freya
Den over 100 år gamle og meget smukke hjuldamper Freya danner den perfekte ramme for denne oplevelsestur.
Se detaljeret turprogram Den STORE KanalSafari 

Den 5. juli kl. 07.00                         
Den 23. august kl. 07.00            


Nordeuropas Monaco… Sild
Tag med på en anderledes éndagstur til Nordeuropas Monaco, det tyske ferieparadis Sild. Det er stedet hvor de kendte og rige holder til, og så har den berømte vadehavs ø en dansk fortid, idet den danske konge ejede dele af øen. Turen foregår med skib, bus gennem flot, uforstyrret natur, eksklusive turistområder og dansk kulturhistorie. Undervejs serveres der naturligvis en fiskemenu. Turen hjem sker med tog over Vadehavet via Hindenburgdæmningen, hvilket er en helt unik oplevelse. Se detaljeret turprogram Nordeuropas Monaco  

Den 5. juni kl. 07.00              
Den 18. juli kl. 07.30         
Den 29. august kl. 07.30  


Nordeuropas Caribien - Føhr
En spændende éndagstur til den forføriske ø Føhr i det tyske Vadehav. Den grønne, frodige ø midt i havet har tilhørt Danmark, og H.C. Andersen boende to somre på øen, fordi han skulle underholde den danske konge under ferien. Turen indeholde en spændende rundtur på øen i bus med besøg på kunstmuseet Kunst der Westküste, der har en imponerende samling af flot, nordisk guldalder kunst, bl.a. den danske maler P.S. Krøyer - kort og godt Vadehavets svar på Skagen Museum. Vi besøger desuden den idylliske landsby Midlum med de maleriske, frisiske huse og en imponerende kirke med de karakteristiske kommandør-gravsten, der vidner om en dramatisk historie med hvaljagt. På sejlturen gennem Vadehavet serveres brunch og der vil på Føhr være afsat tid på egen hånd i hovedbyen Wyk. Se detaljeret program Nordeuropas Caribien

Den 20. juni kl. 09.15    
Den 8. august kl 09.15   VildmoseSAFARI
Kom på rigtig vild SAFARI til et af Danmarks vildeste naturområder, Tofte Skov og Lille Vildmose, din chance for at se et vildsvin i øjne, komme tæt på nogle af landets største kronhjorte og få mulighed for at se den sjældne kongeørn. Vi besøger de lukkede naturområder, som er naturgenoprettet på fornemmeste vis og nu fremstår som rigtig vild, oprindelig dansk natur, hvor der lever omkring 400 kronhjorte og 150 vildsvin, en så stor bestand ses ikke andre steder i landet. Oplever Danmarks bedste naturskov, Tofte Skov og landets største højmose, Lille Vildmose, som vi også kommer ud at gå i. Kort og godt en rigtig vild SAFARI i Danmark.  

Den 19. september kl. 07.00 

SejlSkibsSafari - Hamborg
Enestående mulighed for et eksklusivt minicruise blandt verdens største og smukkeste sejlskibe, gamle dampskibe og hjuldampere, der oser af nostalgi samt imponerende, moderne skibe og nogle af de største luksuslinere. Dette er årets største, maritime oplevelse, når vi tager til Hamborg Havns fødselsdag.   SejlskibsSafarien gennemføres naturligvis med en sejltur rundt i Hamborg Havn tæt på de tusinder af flotte skibe, og vi sejler selvfølgelig på fornemmeste vis med Adlers Schiffes flotte skib - Adler Princess. Turen fuldendes med en lækker buffet med masser af fisk og øvrige delikatesser. Som afslutning vil der være mulighed for på egen hånd at opleve denne store folkefest på spadsereturen langs havnen retur til bussen.
Se detaljeret turprogram SejlSkibsSafari 

KongeSafari
Spændende éndagstur til det tyske Vadehav med eksklusivt besøg på den lille ø, Hooge, der oprindelig var dansk. Turen foregår med bus, skib og hestevogn, en rejse i kong Frederik VI fodspor. Kongen var i 1825 på Hooge for at bese skader efter storm og måtte blive en dag ekstra på grund af en ny storm. Øens fornemmeste frisiske stue, hvor kongen overnattede, hedder derfor ”Kongestuen”. Undervej på sejlturen i Vadehavet serveres der morgenkaffe, og vi sejler tæt forbi sæler og fugle. På Hooge har vi et 5 timers ophold, så der er god tid til at opleve specielle natur og kultur samt nyde en typisk frisisk frokost. Hooge er kun 5,6 km2 og har ca. 100 beboere. 
Se detaljeret turprogram KongeSafari

RavSafari
Tag med på jagt efter ”Nordens Guld” og find din helt egen naturskat… der bare ligger og venter på at blive fundet. Turen går ud langs vandkanten, der på de helt rigtige tidspunkter – især efter storm fra nord- og sydvest – rummer mulighed for fund af rav og andre spændende materialer. Det gælder om at have øjnene med sig i sin søgen – men så kan heldet også tilsmile den, der ser godt efter. Tag med på denne familievenlige naturoplevelse og nyd naturen samtidig med at skattejagten går ind!

Flodkrydstogt på Elben - HjuldamperCruise
Enestående mulighed for et eksklusivt éndagskrydstogt på Elben, Tysklands store, betydningsfulde flod, hvor der sejles fra Nordsø-kysten frem til Hamborg. Flodkrydstogtet foregår med hjuldamperen Freya, der stadig drives frem med hjulskovle og fremtræder som for over 100 år siden med masser af messing og mahogni. Oplev den trafikerede søvej på Kielerkanalen, via slusen ind i Elben og frem til havnen i millionbyen Hamborg, en af verdens største trafik- og containerhavne, alt imens der serveres en lækker frokostbuffet og siden kaffe og kage.

Flodkrydstogt i Nordtyskland - SchleiSafari
Kom med på denne enestående historiske tur, der er et dejligt éndags minicruise med hjuldamper på den smukke fjord Schlei (Slien) mellem Kappel og Slesvig ved Østersøen.Vikingerne brugte i sin tid denne strækning, og der var dengang en livlig trafik frem til Hedeby ved Slesvig. Vikingeskibe ser vi næppe, men det smukke landskab imponerer stadig.  Og når turen foretages med det 108-årige veteranskib, hjuldamperen Freya, der stråler i fuld glans med masser af messing og mahogni, så bliver rammen ikke bedre.  Undervejs åbnes der op for den spændende historie på en fjord, der er kendt for at huse både marsvin og havørn.


Oplev naturen på en ny, sjov og udfordrende måde sammen med Sort Safari

                


 Print artikel
 


          Éndags luksus SAFARI 

                     
                                         
   


Kommende arrangementer
 
ØstersSafari
29-11-2015 09.30
Velkommen på ØstersSafari
med indsamling af verdens frækkeste råvare.

En naturoplevelse helt tæt på, når vi omkring 300 m...
 
NytårsØsters (JV)
29-12-2015 09.30
JydskeVestkysten og Sort Safari® inviterer på ØstersSafari med indsamling af østers, så du kan servere verdens frækkeste...
 
OnlineGaveKort .. SAFARI i DK. Gavekort SælSafari
31-12-2015 
SælSafari

Giv den bedste, naturlige gave
En SAFARI tur i Danmark 
 
OnlineGaveKort ... SAFARI. Gavekort HelgolandSafari
31-12-2015 
HelgolandSafari

Giv den bedste, naturlige gave

Du kan købe&...
 
OnlineGaveKort .. SAFARI i DK. Gavekort ØstersSafari
31-12-2015 
ØstersSafari

Giv den bedste, naturlige gave
En SAFARI tur i Danmark 

Du kan k...


Find din tur i Sort Safari's samlede turprogram...


  Sort Safari Slotsgaden 19 Møgeltønder DK-6270 Tønder
T +45 7372 6400 E info@sortsafari.dk W www.sortsafari.dk