Tilbage til forsiden.
Sort SafariHvidGraaSolFugleSafariØstersSafariØvrige NaturTureHelgolandJules Verne
Sort SalgBørneSafariSort SolSælSafariForedragNaturOpholdTurArrangør
 TurKalender
Øvrige NaturTure 4

Velkommen på Safari
… anderledes natur- og kulturoplevelser

Sort Safari® giver dig de bedste oplevelser på vores spændende natur- og kulturarrangementer nord og syd for den dansk-tyske grænse, i marsken og Nationalpark Vadehavet. Ideelle éndagsture til weekenden eller en miniferie. Forkæl dig selv med en eksklusiv oplevelse, tag f.eks. et minicruise på Kielerkanalen med hjuldamper, oplev det sydslesvigske landskab og stor natur på Vadehavets øer, eller få en dejlig, kulinarisk oplevelse med super professionel guidning og naturformidling ved Sort Safaris naturvejleder-team. Glæd dig til store, overraskende og anderledes naturoplevelser i et område med en rig kulturhistorie og et væld af interessante seværdigheder.

NYHED - Årets eneste tur
RavSafari - den sjoveste naturskattejagt
Oplev en skøn dag på Europas største sandstrand og gå på jagt efter rav - Nordeuropas eget guld. En rigtigt god familietur.

Den 15. februar 2017 kl. 10.00   


Årets vildeste natur-arrangement
GallaMiddag på havets bund
Oplev tidevandet komme ind, mens du nyder en 3-rettes Vadehavsmenu ude i Vadehavet. Optakten til arrangementet er en mini-østerstur, hvor selv finder vores forret, der serveres på en ny og raffineret måde. Også mellemretten er en nyfortolkning af det klassiske solæg. Hovedretten består af Vadehavstapas fra MADSTEDET Johanne's Kaffebar med 4 slags charcuteri, 3 slags ost, Fanø laks, Rømø rejer, rygeostecreme m.m. Desserten er friskbrygget kaffe og smagsprøver på "uægte" Vadehavsslik. Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Den 30. juni 2017 kl 18.30 NYHED - Pellworm - eneste tur i 2017
Den grønne Atlantis-ø
Oplev den næsten glemte ø, Pellworm, på en spædende éndagstur med masser af unik natur og kultur, bl.a. Rungholt - vort eget Atlantis. 
Den 6.maj kl. 11.00 

KongeSafari
Spændende éndagstur til det tyske Vadehav med eksklusivt besøg på den lille ø Hooge, der oprindelig var dansk. Turen foregår med bus, skib og hestevogn, en rejse i kong Frederik VI fodspor. Kongen var i 1825 på Hooge for at bese skader efter storm og måtte blive en dag ekstra på grund af en ny storm. Øens fornemste, frisiske stue, hvor kongen overnattede, hedder derfor ”Kongestuen”. Undervej på sejlturen i Vadehavet serveres der morgenkaffe, og vi sejler tæt forbi sæler og fugle. På Hooge har vi 5 timers ophold, så der er god tid til at opleve den specielle natur og kultur samt nyde en typisk frisisk frokost. Hooge er kun 5,6 km² og har ca. 100 beboere. 
Se detaljeret turprogram KongeSafari

Den 30. april 2017 kl. 07.30


Den STORE KanalSafari med hjuldamperen Freya
Den over 100 år gamle og meget smukke hjuldamper Freya danner den perfekte ramme om denne oplevelsestur.
Se detaljeret turprogram Den STORE KanalSafari 
                     
Den 29. april 2017 kl. 07.00        
Den 3. juni 2017 kl. 07.00              

Den 5. juli 2017 kl. 07.00       
Den 6. august 2017 kl. 07.00   


Nordeuropas Monaco… Sild
Tag med på en anderledes éndagstur til Nordeuropas Monaco, det tyske ferieparadis Sild. Det er stedet hvor de kendte og rige holder til, og så har den berømte vadehavsø en dansk fortid, idet den danske konge ejede dele af øen. Turen foregår med skib og bus gennem flot, uforstyrret natur, eksklusive turistområder og dansk kulturhistorie. Undervejs serveres der naturligvis en fiskemenu. Turen hjem sker med tog over Vadehavet via Hindenburgdæmningen, hvilket er en helt unik oplevelse. Se detaljeret turprogram Nordeuropas Monaco  

Den 14. maj 2017 kl. 07.30                  

Den 25. juni 2017 kl. 07.30            
Den 22. juli 2017 kl. 07.30            


SchleiSafari - med hjuldamper og romantik - nyt program er på vej 
Spændende mini-krydstogt med hjuldamperen Schlei Princess ad den smalle fjord Schlei, hvor du kan opleve den interessante, tidligere del af Danmark og det smukke landskab mellem halvøerne Angeln og Schwansen set fra fjorden. Turen går til den historiske interessante byer, hvor der er et kortere ophold med en spadseretur gennem den historiske del af byen omkring Domkirken, hvorefter går turen tilbage til Kappeln. 

Dato i 2017 er på vej


Oland - en eventyrlig vandring på havets bund
Spændende éndagstur på havets bund. Vi går hen over vadefladen ud til miniøen Oland, som ligger i det tyske Vadehav. Tilbageturen foregår med skib - en anderledes naturtur venter  deltagerne. Glæd dig til en spændende KulturSafari.

Den 13. august 2017 kl. 09.30  


Amrum - Den ukendte ø i Vadehavet
Tag med på en spændende tur til den tyske Vadehavs-ø Amrum, der byder på flot natur, og hvor den frisiske kultur sætter sit tydelige præg på de små, idylliske landsbyer.
Se detaljeret turprogram Amrum

Den 19. august 2017 kl 07.00 


Flodkrydstogt i Nordtyskland
Éndagstur på floderne Stör og Elben samt Kielerkanalen
Fantastisk mulighed for et eksklusivt minicruise på 2 af Nordtysklands store floder samt Kielerkanalen. En sørejse gennem fortid og nutid med spændende historier om konger, hertuger, størfiskeri for fomuer, kanalbyggeri og livet ved og på floderne i et spændende natur- og kulturområde. Undervejs ombord på skibet Adler Princess serveres naturligvis brunch og kagebuffet.
Se detaljeret turprogram Flodkrydstogt 

Den 8. september 2017 kl. 07.30HjuldamperSafari
Kom med på et eksklusivt minicruise på Kielerkanalen med en af verdens få aktive hjuldampere, Freya, der blev søsat i april 1905, og som har en spændende historie bag sig: fra kongelig yacht til flydende souvenirbutik.
Se detaljeret turprogram HjuldamperSafari 

Er ikke programsat i 2017


Flodkrydstogt på Elben - med hjuldamperen Freya 
Enestående mulighed for et eksklusivt sommercruise på Elben, der er en af Tysklands største og mest betydningsfulde floder. Sejlturen udgår fra Brunsbüttel ved Kielerkanalens udmundning, og vi sejler herfra ad den stærkt trafikerede flod frem mod millionbyen Hamburg, der rummer en af verdens største trafik- og containerhavne. Vi sejler med den smukke - over 100 år gamle - hjuldamper Freya, og undervejs er der en flot servering - brunchbuffet og et stort kagebord. 

Er ikke programsat i 2017


Oplev naturen på en ny, sjov og udfordrende måde sammen med Sort Safari


                


 Print artikel
 


          Éndags luksus SAFARI 

                     
                                         
   


Kommende arrangementer
 
Østers- & MuslingeSafari - Rømø
21-01-2017 14.00
Velkommen på Østers- & MuslingeSafari - Rømø 
med indsamling af forskellige lækre muslinger fra Nationalpark Vadehavet

En ...
 
Østers- & MuslingeSafari - Rømø
29-01-2017 09.00
Velkommen på Østers- & MuslingeSafari - Rømø 
med indsamling af forskellige lækre muslinger fra Nationalpark Vadehavet

En ...
 
Go-nat STORE ugle (De 5 Store) (JV)
10-02-2017 16.00
En Sort Safari® tematur i samarbejde med JydskeVestkysten, hvor vi oplever et af Nationalpark Vadehavets 5 største dyr - den&...
 
Hvid Sol - Vinter (JV)
11-02-2017 10.00

Velkommen til Hvid Sol - Vinter
Europas største fugleflokke 

H...

 
Valentin ØstersSafari
14-02-2017 09.00
Server østers for kæresten på Valentinsdag og oplev effekten af  verdens frækkeste råvare! 

Oplev de nyindvandrede østers, saml dem,...


Find din tur i Sort Safari's samlede turprogram...


  Sort Safari Slotsgaden 19 Møgeltønder DK-6270 Tønder
T +45 7372 6400 E info@sortsafari.dk W www.sortsafari.dk