Tilbage til forsiden.
Sort SafariHvidGraaSolFugleSafariØstersSafariØvrige NaturTureHelgolandJules Verne
Sort SalgBørneSafariSort SolSælSafariForedragNaturOpholdTurArrangør
 TurKalender
Øvrige NaturTure 9

Velkommen på Safari
… anderledes natur- og kulturoplevelser

Sort Safari® giver dig de bedste oplevelser på vores spændende natur- og kulturarrangementer nord og syd for den dansk-tyske grænse, i marsken og Nationalpark Vadehavet. Ideelle éndagsture til weekenden eller en miniferie. Forkæl dig selv med en eksklusiv oplevelse, tag et minicruise på Kielerkanalen med hjuldamper, oplev det sydslesvigske landskab og stor natur på Vadehavets øer, eller få en dejlig kulinarisk oplevelse sammen med super professionel guidning og naturformidling ved Sort Safaris naturvejleder-team. Glæd dig til store, overraskende og anderledes naturoplevelser i et område med en rig kulturhistorie og et væld af interessante seværdigheder.

NYHED - Årets eneste tur
KanalSafari - SommerCruise på Kielerkanalen fra Kiel til Rendsburg
Oplev en skøn dag på verdens mest trafikerede kunstige vandvej om bord på Adler Princess fra Kiel til Rendsburg. Turen går med bus til Kiel, hvor vi går ombord på rederiet Adler Schiffes flotte skib: Princess. Herefter går turen fra havnen i Kiel gennem den store sluse ved Holtenau og ind i NOK, som vi kender som Kielerkanalen. Her langs ruten, hvor også Ejderkanalen i tidligere tider befandt sig, ligger smukke landskaber, store godser og vi passerer helt sikkert også et par af de rigtig store skibe, der er på vej mellem Nordsø og Østersø. Vores mini-krydstogt slutter i den tidligere danske garnisonsby, Rendsburg. På turen serveres en flot frokostbuffet, og fra skibets soldæk kan udsigten nydes i fulde drag.

Den 30. maj 2016 kl. 08.45   

Årets vildeste natur-arrangement
GallaMiddag på havets bund
Oplev tidevandet komme retur, mens du nyder en 3-rettes Vadehavsmenu ude i Vadehavet. Arrangementet starter med en mini-østerstur, hvor selv finder vores forret, der serveres på en ny og raffineret måde, ligesom mellem retten er en nyfortolkning af det klassiske solæg. Hovedretten består af Vadehavstapas fra MADSTEDET Johanne's Kaffebar med 4 slags charcuteri, 3 slags ost, Fanø laks, Rømø rejer, rygeostecreme m.m. Desserten er friskbrygget kaffe og smagsprøver på "uægte" Vadehavsslik. Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Den 28. maj 2016 kl. 17.30  Den STORE KanalSafari med hjuldamperen Freya
Den over 100 år gamle og meget smukke hjuldamper Freya danner den perfekte ramme for denne oplevelsestur.
Se detaljeret turprogram Den STORE KanalSafari 
                     
Den 15. maj 2016 kl. 07.00         
Den 24. juli 2016 kl. 07.00       
       HjuldamperSafari
Kom med på et eksklusivt minicruise på Kielerkanalen med en af verdens få aktive hjuldampere, Freya, der blev søsat i april 1905, og som har en spændende historie bag sig; fra kongelig yacht til flydende souvenirbutik.
Se detaljeret turprogram HjuldamperSafari 
       
Den 2. august 2016 kl. 07.30    


Nordeuropas Monaco… Sild
Tag med på en anderledes éndagstur til Nordeuropas Monaco, det tyske ferieparadis Sild. Det er stedet hvor de kendte og rige holder til, og så har den berømte vadehavs ø en dansk fortid, idet den danske konge ejede dele af øen. Turen foregår med skib, bus gennem flot, uforstyrret natur, eksklusive turistområder og dansk kulturhistorie. Undervejs serveres der naturligvis en fiskemenu. Turen hjem sker med tog over Vadehavet via Hindenburgdæmningen, hvilket er en helt unik oplevelse. Se detaljeret turprogram Nordeuropas Monaco  

Den 21. maj 2016 kl. 07.30                  

Den 9. juli 2016 kl. 07.30              
Den 27. august 2016 kl. 07.30      
Den 18. september 2016 kl. 07.30 


SchleiSafari - med hjuldamper i vikingelandet
Spændende mini-krydstogt med hjuldamperen Schlei Princess ad den smalle fjord Schlei, hvor du kan opleve den interessante, tidligere del af Danmark og det smukke landskab mellem halvøerne Angeln og Schwansen set fra fjorden. Turen går til den historiske interessante by Schleswig, hvor der er et kortere ophold med en spadseretur gennem den historiske del af byen omkring Domkirken, hvorefter går turen tilbage til Kappeln.

Den 23. maj 2016 kl. 08.30  


Flodkrydstogt på Elben - med hjuldamperen Freya 
Enestående mulighed for et eksklusivt SommerCruise på Elben, der er en af Tysklands største og mest betydningsfulde floder. Sejlturen udgår fra Brunsbüttel ved Kielerkanalens udmundning, og vi sejler herfra ad den stærkt trafikerede flod frem mod millionbyen Hamburg, der rummer en af verdens største trafik- og containerhavne. Vi sejler med den smukke - over 100 år gamle - hjuldamper Freya, og undervejs er der en flot servering - brunchbuffet og et stort kagebord. 

Den 4. juni 2016 kl. 07.00


Schwerin - En eventyrlig KulturSafari
Spændende éndagstur til den vidunderlige hovedstad Schwerin i  Mecklenburg-Vorpommern. Byen er fantastisk smukt beliggende mellem flere søer, midt i ligger et eventyrligt slot og hovedstaden er en flot og rig by med en utrolig dramatisk historie. Byen er, som en fugl Phønix, genrejst efter mange års kommunistisk forsømmelse. Glæd dig til en anderledes og spændende KulturSafari.

Den 30. juli 2016 kl. 07.00  


Amrum - Den ukendte ø i Vadehavet
Tag med på en spændende tur til den tyske Vadehavs-ø, Amrum, der byder på flot natur og hvor den frisiske kultur sætter sit præg på de små idylliske landsbyer.
Se detaljeret turprogram Amrum

Den 6. august 2016 kl 07.00 


VildmoseSAFARI
Kom på rigtig vild SAFARI til et af Danmarks vildeste naturområder, Tofte Skov og Lille Vildmose, din chance for at se et vildsvin i øjne, komme tæt på nogle af landets største kronhjorte og få mulighed for at se den sjældne kongeørn. Vi besøger de lukkede naturområder, som er naturgenoprettet på fornemmeste vis og nu fremstår som rigtig vild, oprindelig dansk natur, hvor der lever omkring 400 kronhjorte og 150 vildsvin, en så stor bestand ses ikke andre steder i landet. Oplever Danmarks bedste naturskov, Tofte Skov og landets største højmose, Lille Vildmose, som vi også kommer ud at gå i. Kort og godt en rigtig vild SAFARI i Danmark.  

Den 14. august 2016 kl. 07.00 


BlixenSafari
Med Karen Blixens novelle ”Syndfloden over Norderney” som inspiration har Sort Safari iscenesat en SAFARI syd for grænsen til Ejdersted-halvøen, hvor virkeligheden langt overgår fantasien og byder på fantastiske fortællinger. Turen går syd for grænsen til Ejderen, hvor vi foretager en lille sejltur, der føres gennem den imponerende Ejderdæmning ud i Nordsøen, der serveres morgenmad undervejs. På Ejdersted-halvøen ser vi på slot og haubarger, hvor menneskene må leve med naturens barske luner. Frokosten nyder vi på Roter Haubarg, som er et storslået bygningsværk fra 1647. Som afslutning serveres der – på Blixen’sk vis – et glas mousserende vin.
Se detaljeret turprogram BlixenSafari


Den 3. september 2016 kl. 07.45   


Romantisk CruiseSafari - LysFest på Kielerkanalen
Kom med på denne enestående sejlads på Kielerkanalen kaldet ”NOK-Romantika”. Denne aften er den helt store lysfest i Nordtyskland, hvor man fejrer Kielerkanalen med et flot og spektakulært lyssceneri. Vi sejler ud fra Rendsburg for at se lysene og nyde en lækker buffet tilsat livemusik. Mere romantisk bliver dette ikke - så inviter gode venner med på en flot sejltur.

Den 3. september 2016 kl. 17.45


Flodkrydstogt i Nordtyskland - SchleiSafari
Kom med på denne enestående historiske tur, der er et dejligt éndags minicruise med hjuldamper på den smukke fjord Schlei (Slien) mellem Kappel og Slesvig ved Østersøen.Vikingerne brugte i sin tid denne strækning, og der var dengang en livlig trafik frem til Hedeby ved Slesvig. Vikingeskibe ser vi næppe, men det smukke landskab imponerer stadig.  Og når turen foretages med det over 100 år gamle veteranskib, hjuldamperen Freya, der stråler i fuld glans med masser af messing og mahogni, så bliver rammen ikke bedre.  Undervejs åbnes der op for den spændende historie på en fjord, der er kendt for at huse både marsvin og havørn.

Den 10. september 2016 kl. 07.30


Flodkrydstogt i Nordtyskland
Éndagstur på floderne Stör og Elben samt Kielerkanalen
Fantastisk mulighed for et eksklusivt minicruise på 2 af Nordtysklands store floder samt Kielerkanalen. En sørejse gennem fortid og nutid med spændende historier om konger, hertuger, størfiskeri for fomuer, kanalbyggeri og livet ved og på floderne i et spændende natur- og kulturområde. Undervejs ombord på Adler Princess serveres naturligvis brunch og kagebuffet.
Se detaljeret turprogram Flodkrydstogt 

Den 15. september 2016 kl. 07.30  SejlSkibsSafari - Hamborg
Enestående mulighed for et eksklusivt minicruise blandt verdens største og smukkeste sejlskibe, gamle dampskibe og hjuldampere, der oser af nostalgi samt imponerende, moderne skibe og nogle af de største luksuslinere. Dette er årets største, maritime oplevelse, når vi tager til Hamborg Havns fødselsdag.   SejlskibsSafarien gennemføres naturligvis med en sejltur rundt i Hamborg Havn tæt på de tusinder af flotte skibe, og vi sejler selvfølgelig på fornemmeste vis med Adlers Schiffes flotte skib - Adler Princess. Turen fuldendes med en lækker buffet med masser af fisk og øvrige delikatesser. Som afslutning vil der være mulighed for på egen hånd at opleve denne store folkefest på spadsereturen langs havnen retur til bussen.
Se detaljeret turprogram SejlSkibsSafari 

KongeSafari
Spændende éndagstur til det tyske Vadehav med eksklusivt besøg på den lille ø, Hooge, der oprindelig var dansk. Turen foregår med bus, skib og hestevogn, en rejse i kong Frederik VI fodspor. Kongen var i 1825 på Hooge for at bese skader efter storm og måtte blive en dag ekstra på grund af en ny storm. Øens fornemmeste frisiske stue, hvor kongen overnattede, hedder derfor ”Kongestuen”. Undervej på sejlturen i Vadehavet serveres der morgenkaffe, og vi sejler tæt forbi sæler og fugle. På Hooge har vi et 5 timers ophold, så der er god tid til at opleve specielle natur og kultur samt nyde en typisk frisisk frokost. Hooge er kun 5,6 km2 og har ca. 100 beboere. 
Se detaljeret turprogram KongeSafari

PåskeFrokost på Kielerkanalen
Flot mini-cruise med Alder Princess, der danner en flot ramme om en skøn påskefrokost med lækker brunchbuffet og et stort kagebord.Oplev naturen på en ny, sjov og udfordrende måde sammen med Sort Safari


                


 Print artikel
 


          Éndags luksus SAFARI 

                     
                                         
   


Kommende arrangementer
 
Nationalpark Bussen afg./ab Rømø
26-10-2016 10.10


Velkommen til Vadehavet – Europas største Nationalpark                                       ...

 
Sort og/eller Grå Sol over marsken
26-10-2016 15.15
Velkommen på Sort og/eller Grå Sol

Grå Sol er en vild naturoplevelse, når tusindvis skræppende gæs flyver op, og en utrolig l...
 
Sort Sol Original afgang Ribe
27-10-2016 16.00

Velkommen til Sort Sol - Danmarks vildeste naturfænomen
Nu med busafgang fra Ribe

 
Sort Sol Original Esbjerg og Ribe
28-10-2016 15.00

Velkommen til Sort Sol - Danmarks vildeste naturfænomen
Nu med busafgang fra Esbjerg og Ribe

 
Sort og/eller Grå Sol over marsken
28-10-2016 15.15
Velkommen på Sort og/eller Grå Sol

Grå Sol er en vild naturoplevelse, når tusindvis skræppende gæs flyver op, og en utrolig l...


Find din tur i Sort Safari's samlede turprogram...


  Sort Safari Slotsgaden 19 Møgeltønder DK-6270 Tønder
T +45 7372 6400 E info@sortsafari.dk W www.sortsafari.dk