Tilbage til forsiden.
Sort SafariHvidGraaSolFugleSafariØstersSafariØvrige NaturTureHelgolandJules Verne
Sort SalgBørneSafariSort SolSælSafariForedragNaturOpholdTurArrangør
 TurKalenderenjoy RESORTS || rømø -
Unikke naturoplevelser på Rømø


EnjoySafari


Nationalpark Vadehavet byder på spektakulære og vilde naturoplevelser for hele familien. Med udgangspunkt fra Enjoy Resorts tilbydes i samarbjede med Sort Safari  spændende safari-programmer: ØstersSafari med indsamling af verdens frækkeste råvare eller FugleSafari, hvor vi kommer tæt på verdens største fugleflokke.
Der er også mulighed for at tilkøbe Sort Sol

Derudover er der spændende programmer for børn og deres familie. Tag fx med på SlikSafari med tonsvis af naturlig slik eller på Sort Safaris Junior Ranger-tur og SælSafari, hvor I kommer helt tæt på det imponerende dyreliv i Nationalpark Vadehavet.  


Kvalitetstid i familiens skød
enjoy resorts || rømø er et godt udgangspunkt for aktiv familieferie, hvor de skønne dage ved stranden og Vesterhavet i al slags vejr kan kombineres med udflugter i Vadehavsområdet. I omegnen finder du mange andre interessante udflugtsmål, hvis leg og læring står på familiens ønskeseddel, og tæt på resortet findes aktiviteter, der udfordrer børnene med aktiv leg.

Aktive dage ude og inde - golf, wellness
Udsyn, udsigt og direkte udgang til Nationalpark Vadehavet. enjoy resorts || rømø har det hele. Her forenes storslået natur med luksuriøse og dejlige omgivelser. Oplev et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien bl.a. golf, wellness og ikke mindst naturen, som indbyder til vandreture, løb, mountainbikes, kitesurfing, drageflyvning. Centerbygningen rummer faciliteter for alle aldre såsom 8 bowlingbaner, svømmebassin for både voksne og børn, fitness samt stort wellness-område.Golf i vestenvind med et pust fra Skotland
Rømø Golf Links ligger direkte ud til Nationalpark Vadehavet og er anlagt efter de gamle, traditionelle skotske links-golfbaner. Foruden Rømø Golf Links har du på enjoy resorts || rømø adgang til at spille golf på Rømø Pay & Play – en 9-hullers bane, hvor du kan prøve at spille golf uden at være medlem af en golfklub.

Business
Kan forretning også være fornøjelse? På enjoy resorts || rømø  går forretning og fornøjelse hånd i hånd. Der tilbydes faciliteter lidt ud over det sædvanlige til møder, seminarer, konferencer eller andet for dine medarbejdere og forretningsforbindelser. Her er plads helt op til 150 personer, og der er selvfølgelig også lokaler, der fungerer til mindre grupper. Skal dagen indeholde en spændende aktivitet eller teambuilding, tilbyder enjoy resorts || rømø forskellige aktivitetspakker.

Enjoy Resorts tilbyder i samarbejde med Sort Safari® NaturSkole til skoleklasser og andre interesserede med masser af spændende natur-aktiviteter. Sort Safari® har stor erfaring med en anderledes naturundervisning fyldt med store naturoplevelser, hvor vi med udgangspunkt i elevernes verden ”leger” viden om marsken og Vadehavet ind på en sjov og udfordrende måde.

Kom med en tur ud på havets bund helt tæt på livet under overfladen ved lavvande. Eller oplev det kriblende liv i marskgrøfterne og tag udfordringen op, når vi springer over dem med en ”klustav”, en oplevelse I helt sikkert aldrig glemmer. Kort og godt: sjove, lærerige og ikke mindst uforglemmelige naturoplevelser.

Det superdygtige naturvejleder-team fra Sort Safari® står klar til at udarbejde et fuldstændig skræddersyet program til dig, hvad enten det skal foregå i marsk, Vadehav, skov eller mose. Du kan også vælge at tage med på en SælSafari, SlikSafari eller det spændende program Junior Ranger, hvor vi laver udfordrende aktiviteter i Nationalpark Vadehavet ud fra vores ege base-camp. Her går turen ud på jagt efter ”De 5 Små” eller vi ”går på jagt” og leder efter spor fra større dyr. Til slut bliver I Junior Rangers og får jeres helt eget ”NationalparkRanger-Diplom” og en badge med hjem.

Glæd jer til at komme på rigtig SAFARI i Nationalpark Vadehavet, hvor man kan opleve store, vilde dyr, så som sæler, havørne, traner og de gigantiske gåse- og svaneflokke – kaldet ”De 5 Store”. Og man kan selvfølgelig også møde ”De 5 Små”, som det vrimler med i Vadehavet: krabber, slikkrebs, sandorm, rejer og hjertemuslinger.

Husk at booke NaturSkole forud for opholdet

Praktiske informationer

Årstid: marts - oktober
Tidspunkt: mandag – fredag kl. 08.00-15.00
Varighed: ca. 3 timer


Vestergade 31, Havneby
DK - 6792 Rømø
TEL.: + 45 74 75 56 55
E-post:
info-rr@enjoyresorts.dk
www.enjoy-resorts.dk


 Print artikel

 


SAFARI Ferie

     
                         
Skærbæk kursus-
og Fritidscenter

                             Kommende arrangementer
 
Østers- & MuslingeSafari - Rømø
21-01-2017 14.00
Velkommen på Østers- & MuslingeSafari - Rømø 
med indsamling af forskellige lækre muslinger fra Nationalpark Vadehavet

En ...
 
Østers- & MuslingeSafari - Rømø
29-01-2017 09.00
Velkommen på Østers- & MuslingeSafari - Rømø 
med indsamling af forskellige lækre muslinger fra Nationalpark Vadehavet

En ...
 
Go-nat STORE ugle (De 5 Store) (JV)
10-02-2017 16.00
En Sort Safari® tematur i samarbejde med JydskeVestkysten, hvor vi oplever et af Nationalpark Vadehavets 5 største dyr - den&...
 
Hvid Sol - Vinter (JV)
11-02-2017 10.00

Velkommen til Hvid Sol - Vinter
Europas største fugleflokke 

H...

 
Valentin ØstersSafari
14-02-2017 09.00
Server østers for kæresten på Valentinsdag og oplev effekten af  verdens frækkeste råvare! 

Oplev de nyindvandrede østers, saml dem,...


Find din tur i Sort Safari's samlede turprogram...
Aktuelle presseklip

  Sort Safari Slotsgaden 19 Møgeltønder DK-6270 Tønder
T +45 7372 6400 E info@sortsafari.dk W www.sortsafari.dk